3. دیدتان در شب و نور کم دشوار میشود. این ممکن است در ابتدا مورد توجه قرار نگیرد ، اما با گذشت زمان ، تمایز بین آبی و بنفش ممکن است دشوار باشد. اگر دید خیلی تار نشده باشد نیاز به جراحی کاتاراکت نیست و ممکن است با تغییر کمی در نمره عینک فرد کارهای معمول خود را انجام دهد گاهی توصیه میشود که فرد از عینک های آفتابی و ضد اشعه استفاده کند تا دید راحت تری داشته باشد ولی هیچ دارو، قطره و یا ورزش و غذایی برای درمان و جلوگیری از پیشرفت کاتاراکت وجود ندارد. و کمک می کند تا نور در شبکیه متمرکز شده و تصویری که مشاهده می کنیم قابل رویت باشد. علاوه بر این موارد انجام برخی اقدامات از جمله سیگار نکشیدن، تمرین دادن چشم ها، استفاده نکردن از نمک دریایی، شست و شوی چشم ها، محدود کردن مصرف محصولات لبنی و کنترل سطح قند خون ابتلا به آب مروارید را کم می کند. براساس یک مطالعه، زنانی که سه بار در هفته ماهی مصرف میکنند، در مقایسه با زنانی که فقط یک بار در ماه مصرف ماهی دارند، 11 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به آب مروارید هستند. چرا که به زودی به این شرایط عادت میکنید.

در این عمل لنز به جای عدسی قرار خواهد گرفت. افراد با سابقه مصرف داروهای استروئیدی و افراد مبتلا به دیابت بیش از همه در معرض ابتلا به آب مروارید ساب کپسولار قرار دارند.پیشرفت این نوع کاتاراکت از سایر انواع سریعتر می باشد. یک مطالعه استرالیایی که در Investigative Ophthalmology and Visual Science منتشر شده است، نشان داده است که افرادی که کربوهیدراتهای بیشتری مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که کربوهیدرات کمتری میخورند، سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به آب مروارید قرار دارند. توانایی آنتی اکسیدانها و ویتامین E در مبارزه با التهابها از قبل شناخته شده است که هر دوی اینها به مقدار زیادی در گردو یافت میشوند. لوتئین و زاگزانتین به وفور در زردهی تخم مرغ یافت میشوند و محافظت قابل توجهی از چشم در برابر اشعههای مضر خورشید دارند. چکاندن مداوم روغن زیتون در چشم بسیار مفید است. همچنین، کلم بروکلی به دلیل داشتن سولفورافان (یکی دیگر از آنتی اکسیدانهای مفید موجود در آن) در برابر اشعههای مضر خورشید از چشم محافظت میکند.

همه این مواد مغذی به پیشگیری از آب مروارید با تغذیه کمک میکنند. لوتئین یکی از مواد مغذی هویج است که در بسیاری از سبزیجات و میوههای زرد و نارنجی نیز یافت میشود. آووکادو همچنین به عنوان منبعی برای محافظت از چشم در نظر گرفته میشود که با مواد مغذی متنوعی از جمله بتاکاروتن، لوتئین، ویتامینهای C، E و B6 غنی شده است. همچنین تخم مرغ حاوی اسید چرب امگا 3 DHA است که برای جلوگیری از آسیبدیدگی چشمها شناخته شده است. اگر علائم آب مروارید دارید، برای معاینه کامل عوامل موثر در آب مروارید سالمندان به چشم پزشک مراجعه کنید. مصرف صحیح مواد غذایی می تواند در کاهش شانس ابتلا به آب مروارید دخیل باشد. اشک در لیز و مرطوب نگه داشتن چشمها، حفظ سلامتی آنها، و پیشگیری از ابتلا به ناراحتیهای چشمی نظیر خشکی چشم نقش مهمی ایفا میکند. همچنین محدود کردن میزان مصرف کربوهیدراتها در کاهش خطر ابتلا به آب مروارید نقش دارد.

یک مطالعه در روسیه ازجمعیت موشهای صحرایی اصلاح ژنتیکی شده با ۷۰ درصد خطر بیشتر برای ابتلا به آب مروارید، نشان داد که عصاره بلوبری به طور کامل از ایجاد آب مروارید درجمعیت موشها جلوگیری میکند. بسیاری از تحقیقات علمی مانند نمونهای که در دانشگاه بهداشت و علوم Oregon انجام شده است، نقش حیاتی ویتامین C را برای کارآمد بودن عملکرد سلولهای عصبی چشم تایید میکند. تحقیقات ثابت کردهاند که عبارت “هویج برای چشمان شما خوب است”، چیزی بیش از خرد مردم عامه است. به همان اندازه که رادیکالهای آزاد به دلیل آسیب زدن به چشم یا ایجاد سایر آسیبهای دژنراتیو در بدن جزو عوامل بد به حساب میآیند، آنتی اکسیدانها به عنوان عوامل خوب در نظر گرفته میشوند. این بیماری به تنهایی خطرناک نمی باشد اما در برخی از مواقع بروز این بیماری زنگ خطری برای بیماری های جدی می باشد برای مثال این عارضه ممکن است سبب ایجاد سوراخ در شبکیه چشم شود که بسیار خطرناک می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *